HOME

STUDIO KADANS

INSCHRIJVINGEN

EVENEMENTEN

CONTACT

MEDIA

Studio Kadans
Team Kadans
Ons lerarenteam
Ons kampenteam
Ons aanbod
Lessenrooster 21-22
Kampen 21-22
Lidgeld 2021-2022
Inschrijvingen
Sponsors

Ons lerarenteam

Juf Jolien

Ik ben Jolien, 30 jaar en ik ben kleuteronderwijzeres in basisschool 't Nieverke in Nieuwerkerken.

Mijn grote droom en passie is werkelijkheid geworden. Het runnen van deze dansstudio samen met Wouter doe ik met mijn hele hart en vol overgave.

Na mijn 11 jaar ervaring als dansleerkracht ben ik ook fier op hetgene wat we bereikt hebben.

Ik geniet ervan om elke danser het beste van zichzelf te zien geven en hun dagdagelijkse bezigheden even te laten vergeten. Energie en plezier staan centraal in mijn lessen.

Ik zal de groepen allround 14+, 21+ en de dames 30+ voor mijn rekening nemen..

Juf Els

Ik ben Els en ik ben 44 jaar. Vele mensen die mij kennen zouden dit misschien niet direct zeggen, dit omdat ik nogal gek en vol enthousiasme mezelf volledig geef voor iedereen. Maar jong van geest zijn is wel altijd leuk natuurlijk als je een dansschool zoals Studio Kadans wil mee laten uitgroeien tot een studio waar jong en oud, dik of dun, kortweg iedereen zich kan komen uitleven, plezier beleven en vooral het dansen kan komen ervaren.

In het dagelijkse leven ben ik laborante in een brouwerij. Hier zorg ik mee voor een perfecte kwaliteit voor iedereen die al wel eens een goede Stella wil drinken. Buiten het werken geniet ik graag van het leven door geregeld iets te gaan eten en er regelmatig op uit te trekken naar de Ardennen voor stevige wandelingen. Mijn 2 kindjes die blaffen. Raar?? Neen neen, het zijn mijn schatten van hondjes Izra en Oycka. Met hen ga ik ook naar de hondenschool en beoefen gehoorzaamheid en agility.

Als jeugdverantwoordelijke voor alle 18+ groepen van Studio Kadans zal ik ook steeds voor iedereen paraat zijn voor vragen / opmerkingen en andere. We vinden steeds met het Kadans team de juiste oplossing en beleven samen 100% dansplezier.

Ik heb reeds meer dan 15 jaar ervaring in het dansen en kijk er dan ook ernorm naar uit om juf Jolien volop te ondersteunen!

Juf Evelien

Ik ben Evelien, 27 jaar, zus van juf Jolien en woon in Rummen.

In het dagelijke leven ben ik kleuteronderwijzeres, een job die ik met hart en ziel uitoefen. Natuurlijk zeg ik ook volmondig 'ja' tegen dit nieuwe avontuur als dansjuf.
Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich goed voelen in de groep en zichzelf kunnen zijn. Op deze manier zullen zowel de kinderen en ik het beste van onszelf kunnen geven.

Het kriebelt alvast om aan het nieuwe dansjaar te beginnen. Ik kijk er heel erg naar uit. Mijn creativiteit en mijn liefde voor kinderen zal er dan ook voor zorgen dat ik er elke keer opnieuw met een glimlach zal staan!

Ik zal de groepen kleuterdans op zaterdag, de groepen kleuterdans 2 en 3 op woensdag en allround 6+ voor mijn rekening nemen.

Juf Ine

Ik ben Ine, 29 jaar en ik woon in Zonhoven.

In het dagelijkse leven ben ik productieplanner voor het leger. Werken voor het leger brengt toch wat enige stress met zich mee, dus ik ben dan ook in mijn nopjes wanneer ik na een lange werkdag met mijn comfy sneakers aan voor een rij spiegels kan gaan staan, en wanneer de muziek begint te knallen, ben ik voor een paar uurtjes een hele andere Ine.

Ik ben op 10 jaar begonnen met hiphop lessen en ik kan mij het leven zonder dans gewoon niet meer voorstellen. Ik heb jaren danservaring opgedaan bij enkele bekende hiphop choreografen, een tijdje in een competitieteam gezeten, een eigen crew geleid, en tal van dansshows mogen doen. Sinds enkele jaren heb ik me volledig op het les geven gestort.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn hiphop passie te delen met jullie, en jullie even gek van deze stijl te maken als dat ik zelf ben. Hiphop is niet alleen dansen, het is zoveel meer. Het is een attitude, een stijl, een begrip.. Ik kan niet wachten om jullie al deze dingen te leren kennen!

Juf Fienne

Ik ben Fienne en ben 22 jaar. Ik heb net mijn middelbaar diploma kinderverzorging gehaald en ga verder studeren in orthopedagogie. Ik ben een echte bezige bij: ik ben leiding bij de Akabe scouts, kleuterturnjuf, monitor bij Speelpleinwerking en Ideekids en als dat nog niet genoeg is ga ik nog babysitten en natuurlijk vanaf september de leukste dansstijl geven.

Ik ben zeer enthousiast en gemotiveerd om vanaf september mijn liefde en passie voor klassiek ballet te kunnen doorgeven aan alle nieuwe ballerina’s en ballerino’s. Ballet is namelijk de perfecte basis voor alle andere dansstijlen. Al vanaf mijn 4jaar volg ik klassiek ballet en andere dansstijlen, maar klassiek ballet blijft mijn nummer 1. Ik heb al verschillende examens afgelegd vanuit het RAD systeem en heb ook enkele buitenlandse balletstages gevolgd om extra ervaring op te doen. Tenslotte heb ik al enkele jaren balletlessen gegeven aan verschillende leeftijden. Ik heb er alvast enorm veel zin in en ik hoop jullie ook!

Juf Sonia

In 2000 ben ik gestart met buikdansen, iets wat mij meteen goed lag en waar ik me goed in voelde. Ik heb hiervoor een 3,5 jaar opleiding voor gevolgd en heb zo'n 15 jaar buikdanslessen geven. Ik was voorzitster van de jury voor de Benelux kampioenschappen voor IDO, ik was een vaste danseres in een Turks restaurant en werd regelmatig gevraagd voor galashows. Toevallig ontdekte ik Burlesque, en ook hierin had ik interesse. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt!

Ik ging wekelijks naar Antwerpen voor een opleiding en als snel werd Miss Cherry Die geboren. Want ook in deze dansstijl kan Sonia haar perfect vinden en ontpopt ze zich als een diva op het podium. Burlesque is fun, is teased, is uitdagen, maar alles met een knipoog. Ook hier ging ik les in geven, en zo ontstond mijn eerste dansgroep - De Sweet Cherry Dolls.We worden regelmatig gevraagd voor optredens, al is dit geen vereiste als je Burlesque lessen komt volgen.

Voor boekingen en info www.sweetcherrydolls.be

Leraar Yanik

Mijn naam is Yanik De Wolf en ben 22 jaar. Ik ben sinds mijn 6 jaar een gepassioneerde breakdancer. Na enkele jaren vol battles/shows heb ik me helemaal gestort op het lesgeven. Ik geef meerdere uren per week danslessen maar daarnaast train ik heel wat uren.

Daarnaast heb ik mijn opleiding ook gekozen voor het lesgeven en ben sinds 2019 in een professionele bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs.

Tijdens de lessen breakdance zullen we werken aan de creativiteit, techniek en foundations.

Juf Sarah

Ik ben Sarah, 22 jaar en heb 2 grote passies in het leven: werken met kinderen en dansen. Ik heb zelf al 13 jaar danservaring en in januari studeer ik af als kleuterjuf.

Nu ben ik dus helemaal klaar om deze 2 passies te combineren tijdens het nieuwe avontuur bij Studio Kadans!

Ik kijk er naar uit om me als vervangjuf van juf Evelien in te zetten bij de groepen kleuterdans op zaterdag en de kleuterdans instappers op woensdag.

Juf Kato

Ik ben Kato, 23 jaar en woon in Goetsenhoven. Ik ben leerkracht lager onderwijs en geef les in het buitengewoon onderwijs. Dansen is al sinds mijn 10de één van mijn hobby’s.

Ik vind het belangrijk dat elke danser zichzelf kan zijn in de lessen en zijn/haar talenten kan ontdekken en laten zien. Samen gaan we er een onvergetelijke tijd van maken!

Ik heb de jeugdverantwoordelijke voor alle dansers jonger dan 18 jaar.

Ik heb alvast heel veel zin om aan het dansjaar te starten! Jullie ook?

Juf Angie

Wie ben ik?
Ik ben Angie, moeder van 2 tienerdochters. Yoga is mijn budd'h'y. De ‘h’ verwijst naar de meditatieve Boeddha en symboliseert stilte en innerlijke vrede.

Wat is yoga en wat is mijn waarom?
Yoga betekent eenheid of heelheid en zoekt verbinding tussen lichaam, hart en geest. Je lichaam bewust bewegen en beleven, uit je hoofd komen, landen in je lichaam en zo je dichter bij je hart of je ziel komen.
Yoga heeft een ander licht laten schijnen op mijn leven en leert mij te groeien naar een bewuste, dankbare, gelukkige levenshouding.
Zo werd Yoga mijn weg naar innerlijke vrijheid.

Juf Elien

Hallo! Mijn naam is Elien en ik wil jullie graag laten kennis maken met de dansstijl "Theatre Jazz".

Overdag werk ik als leerkracht lager onderwijs en 's avonds ontpop ik in een dancing queen. Ik dans al zolang ik me kan herinneren en probeer zoveel mogelijk bij te leren in allerlei stijlen (ballet, modern, hedendaags, streetdance, theatre jazz...). Af en toe volg ik ook een les Theatre Jazz online uit Amerika om mezelf bij te scholen en om jullie de leukste danspasjes te kunnen leren.

In deze les draait alles om plezier maken! We werken aan onze techniek, doen leuke dansjes, zingen af en toe een liedje en spelen dramaspelletjes. Dit alles doen we met super swingende en vrolijke muziek uit bekende en minder bekende musicals. Ik hoop al jullie lachende snoeten in mijn les te zien, ik heb er zin in!


Vzw StudioKadans - BE 0676.356.749 - studiokadans@gmail.com
vzw Studiokadans is lid van